dimecres, 8 de maig del 2013

Kidrauhl

Solien dir-li que mai aconseguiria el seu somni, que ell mai arribaria a ser res. I només cal mirar on és ara.
Justin Bieber amb tan sol 19 anys té una carrera com a estrella del pop realment increïble. Milers de discos venuts, moltíssims premis, milions de fans a tot el món. Normalment els cantants solen ser descoberts mitjançant una sèrie de televisió i això, però Justin va arribar des d'unes escales al Teatre Avon amb la seva guitarra i la seva veu, a passar a omplir el Madison Square Garden i vendre totes les entrades en 22 minuts. Durant aquests tres anys de carrera musical, Justin va treure el seu primer disc "My World" com a tema principal "One Time" i van ser tan grans les vendes que als pocs mesos es va publicar el disc "My World 2.0" amb el famós tema "Baby".
Va treure la pel · lícula "Never Say Never" en què explicava la seva història. Sense adonar-Justin, tenia un exèrcit de fans per tot el món. Les Beliebers són com una gran família, entre elles i ells, es recolzen i tenen com a ídol Justin Bieber, que sens dubte és el millor.
Justin va començar la seva gira per tot el món.
La carrera de Justin no és fàcil, moltes critiques, amenaces a ell i als seus fans, insults ... no és fàcil. Però ell no es rendeix, segueix endavant. Ell segueix aquí complint el seu somni i fent realitat els somnis dels altres.
Temps després va treure "Believe". Aquest disc està creat per les fans, és un regal per a elles. Justin vol agrair tot el que els seus beliebers han fet per ell. Segueix amb la seva espectacular "Believe Tour" en què està fent rècord.
Per a mi Justin no és un simple cantant en el que escoltes perquè tan sols t'agraden les seves cançons. Per a mi és el meu ídol i el meu model a seguir. Per moltes crítiques que rebi per ser Belieber no vaig a deixar-ho de costat. Ell és aquí quan es podia haver marxat després de les nombroses amenaces, crítiques i altres.
Puc dir que gràcies a ell sóc qui sóc, i gràcies a ell em fa la vida una mica més feliç i molt més fàcil.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada